Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Courteney Cox: «Ο David είναι εθισμένος στο σεξ!»

Aς βάλουμε και ένα κουτσομπολιό μιας και το βρήκαμε!


Μπορεί η Courteney Cox και ο David Arquette να χώρισαν ειρηνικά και να παραμένουν ακόμα φίλοι, κάτι τέτοιο όμως, όπως φαίνεται, δε τους εμποδίζει να λέει ο ένας κακίες για τον άλλο, αποκαλύπτοντας πράγματα που μέχρι πρόσφατα ανήκαν στα «εν οίκω μη εν δήμω».

Την αρχή έκανε η Courteney, όταν σε πρόσφατη κοινή ραδιοφωνική τους συνέντευξη, λόγω της ταινίας που συμπρωταγωνιστούν Scream 4, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγός της είναι εθισμένος με το σεξ, ενώ είχε ερεθιστεί ακόμα και όταν την παρηγορούσε για τον χαμό του πατέρα της.

«Αυτό ήταν ένα από τα προβλήματα σε αυτή τη σχέση. Όποτε ήθελα παρηγοριά από τον David, κυριολεκτικά δε μπορούσε να με αγκαλιάσει για ένα δευτερόλεπτο χωρίς να ερεθιστεί. Ήταν σαν να έλεγε ‘λυπάμαι, ο πατέρας σου πεθαίνει, μπορούμε να πη…με;’» λέει η 41χρονη Cox.

Σε μια προσπάθεια να σώσει ότι έχει απομείνει από τη χαμένη του αξιοπρέπεια, ο Arquette απαντάει: «Έχω αλλάξει τώρα. Καταλαβαίνω πλέον τι χρειάζεται». Από την πλευρά της η Cox προσπάθησε κάπως να του γλυκάνει το χάπι, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι αγαπιόμαστε πάρα πολύ, όμως είμαστε αρκετά διαφορετικοί».

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», μίλησε χθες το βράδυ και στην εκπομπή του David Letterman, όπου τα «μυστικά της κρεβατοκάμαρας», συνέχισαν να αποκαλύπτονται. Η Cox είπε στον παρουσιαστή ότι ο πρώην σύζυγός της προσπάθησε να τη «ρίξει» σε πρόσφατο ταξίδι τους στην Disney World, όμως παραδέχτηκε ότι πλέον είναι καλύτερα από ποτέ, και περνάνε πολύ καλά μαζί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου